Pišite nam

Avtomobilski FM-oddajnik Budi z mikrofonom

Vožnja z avtomobilom ni nujno dolgočasna in vsak trenutek za volanom je lahko napolnjen z glasbo. Avtomobilski oddajnik Budi je oddajnik FM Bluetooth, ki omogoča pretakanje glasbe neposredno iz pametnega telefona v avdio sistem vozila. Ne glede na to, ali se odpravljate na izlet ob koncu tedna ali se vozite na delo, bo vaša najljubša glasba vedno z vami. Ta izdelek je opremljen z 2 priključkoma USB, podpira predvajanje s pomnilnika flash in kartice TF ter omogoča prostoročno upravljanje. Poleg tega vam omogoča spremljanje stanja baterije v realnem času.

Več informacij ›

Na zalogi 3 kos Več informacij › Naročila do 19. 5. 16:00, predvidena dostava: pri vas v torek 21. 5.
8.91 € 7.36 € brez DDV
Koda izdelka: P15493
Garancija: 24 mesecev
Opis in parametri
Avtomobilski FM-oddajnik Budi z mikrofonom
Avtomobilski FM…
8.91 €

Opis izdelka

Dvojno udobje

Oddajnik Budi ne omogoča le pretakanja glasbe. Ima tudi 2 vhoda USB za hitro in učinkovito polnjenje vaših mobilnih naprav. Ne glede na to, ali želite napolniti telefon, tablični računalnik ali drugo napravo, oddajnik Budi ponuja enostavno in praktično rešitev. Ta oddajnik omogoča tudi prilagodljivost pri predvajanju glasbe iz različnih virov. Glasbo lahko pretakate prek povezave Bluetooth, s podporo za predvajanje s pomnilnika USB in kartice TF pa niste omejeni na pomnilnik, shranjen v pametnem telefonu. To pomeni, da lahko v svojih najljubših skladbah uživate kadar koli!

Varnost in nadzor

Varnost je ključni element vsakega potovanja z avtomobilom, zato je oddajnik Budi opremljen s funkcijo nadzora avtomobilske baterije. Ta inteligentna funkcija vam omogoča spremljanje stanja baterije v realnem času in vam daje informacije o tem, kdaj je najprimernejši čas za polnjenje ali zamenjavo. Budijev oddajnik ima tudi funkcijo Bluetooth za prostoročno telefoniranje, kar pomeni enostavno komunikacijo med vožnjo. Brezžično klicanje za volanom ni le priročno, temveč tudi varno. S to rešitvijo lahko opravljate telefonske klice, ne da bi roke umaknili z volana. Oglejte si, kako preprosto je to mogoče!

Izdelek je uvrščen v kategorijah

Prikaži celoten opis

Sorodni izdelki