Pišite nam

Brezplačna dostava

Bitvae BVK7S Sonična zobna ščetka z aplikacijo za otroke, komplet konic, modra

Želite poskrbeti za zdrav nasmeh svojih otrok? Iščete pravo zobno ščetko zanje? Bitvae BVK7S bo odlična izbira! S tremi različnimi načini lahko njeno delovanje prilagodite starosti otroka, zato bo naprava primerna tako za malčke kot za najstnike. Poleg tega bo posebna aplikacija poskrbela, da bo celoten postopek ustne higiene zabaven in prijeten! Z napravo Bitvae bo imel vaš otrok vedno urejene in zdrave zobe.

Več informacij ›

Na zalogi 1 kos Več informacij › Naročila do 16:00, predvidena dostava: pri vas ve sredo 22. 5.
35.37 € 29.23 € brez DDV
Koda izdelka: P15056
Garancija: 24 mesecev
Opis in parametri
Bitvae BVK7S Sonična zobna ščetka z aplikacijo za otroke, komplet konic, modra
Bitvae BVK7S…
35.37 €

Opis izdelka

Različni načini delovanja

Zvočna zobna ščetka Bitvae lahko deluje v treh različnih načinih, njena frekvenca vibracij na minuto pa je 40800. Način Gum Care se uporablja za nežno stimulacijo, kar pomeni, da lahko izboljša prekrvavitev dlesni. Če ima vaš otrok zelo občutljive zobe, izberite način Mild (ta je idealen tudi za otroke, starejše od 6 let). Za otroke, stare od 9 do 12 let, je najboljša izbira način Soft. Vse to pomeni, da lahko zobna ščetka Bitvae spremlja vašega otroka od najzgodnejšega otroštva pa vse do mladostništva, saj morate le redno menjavati konice.

Zaščita otroških zob

Z zobno ščetko Bitvae ne boste poskrbeli le za čiste otrokove zobe, temveč tudi za njihovo varnost. Opremljena je s posebnim senzorjem, ki zazna pretirano ščetkanje. Tako bo preprečil prevelik pritisk in poškodbe zobne sklenine. Poleg tega celovito skrbi za ustno higieno, saj odstrani do 7-krat več zobnih oblog kot običajna zobna ščetka.

Priročnost uporabe

Vaš otrok ne mara umivati zob? Z zobno ščetko Bitvae BVK7S se to lahko spremeni, saj je ta zobna ščetka zasnovana z mislijo na udobje. Je vodoodporna po standardu IPX7, kar pomeni, da jo lahko vaš otrok varno uporablja tudi pod tušem! Poleg tega so njene ščetine izjemno mehke, dvominutni časovnik pa bo zagotovil dovolj časa za umivanje zob. Poleg tega ga lahko po polnem polnjenju uporabljate do 60 dni!

Specializirana uporaba

S pomočjo posebne aplikacije je lahko umivanje zob še bolj zabavno! Posebne igre bodo pomagale pri učenju pravilnega ščetkanja, pridobljeni bonusi pa bodo vašega otroka spodbudili k večji sistematičnosti. Poleg tega se zobna ščetka z aplikacijo preprosto poveže prek povezave Bluetooth, zato boste lahko brali poročila, prekinjene rekorde in tudi nastavili način delovanja naprave. Prenesite aplikacijo na svoj pametni telefon in odkrijte nove možnosti!

Dolg delovnik

Sonična zobna ščetka Bitvae se odlikuje po dolgem delovnem času. Deluje lahko do 100 dni, kar pomeni, da jo bo treba polniti le trikrat na leto! Tako jo lahko vzamete s seboj na dolgo potovanje in ne skrbite, da bi vaš otrok nehal skrbeti za ustno higieno.

Vključeno:

  • Sonic zobna ščetka
  • Komplet konic

Izdelek je uvrščen v kategorijah

Prikaži celoten opis

Sorodni izdelki

Vodotesna torba za dodatke Techsuit, črna

Na zalogi, ve sredo 22. 5. pri vas
8.52 €

Primerjaj

Tech-Protect V1-HUB adapter 4v1, siv

Na zalogi, ve sredo 22. 5. pri vas
13.19 €

Primerjaj

Interaktivna žoga Cheerble Ice Cream za pse in mačke, modra

Na zalogi, ve sredo 22. 5. pri vas
24.09 €

Primerjaj

Brezplačna dostava
Popust -9%

Deerma sesalnik DX115C

Na zalogi, ve sredo 22. 5. pri vas
38.09 €
34.59 €

Primerjaj

Y8 Astronavtski fotoaparat za otroke, moder

Na zalogi, ve sredo 22. 5. pri vas
24.86 €

Primerjaj

FairyWill FW-E11 Sonična zobna ščetka s setom, črna

Na zalogi, ve sredo 22. 5. pri vas
18.64 €

Primerjaj