Pišite nam

Brezplačna dostava

Darilni paket Ksix Active, brezžične slušalke Ksix SportBuds2 + pametna ura Ksix Urban 3

Paket Active Pack je idealen za vse, ki uživajo v športu in telesni dejavnosti. Ta paket vključuje brezžične slušalke SportBuds2, namenjene športnikom, in pametno uro Urban3, ki vam omogoča spremljanje življenjskih funkcij med športom. Najbolj aktiven paket, ki ga lahko podarite kot darilo!

Več informacij ›

Na zalogi 1 kos Več informacij › Naročila do 16:00, predvidena dostava: pri vas ve sredo 22. 5.
82.45 € 68.14 € brez DDV
Koda izdelka: P14954
Garancija: 24 mesecev
Opis in parametri
Darilni paket Ksix Active, brezžične slušalke Ksix SportBuds2 + pametna ura Ksix Urban 3
Darilni paket Ksix…
82.45 €

Opis izdelka

Pametna ura Ksix Urban 3

Ta pametna ura je združljiva s telefoni Android in iPhoni. Ima 1,69-palčni zaslon IPS s polnim dotikom, ki omogoča enostavno uporabo. Z njo lahko uživate v funkcijah, kot je klicanje , ali preizkusite 10 različnih športnih načinov. Spremljajo vaše korake, porabljene kalorije, srčni utrip, krvni tlak, nasičenost s kisikom in celo izvajajo meritve EKG. Z več kot 100 razpoložljivimi številčnicami lahko videz ure prilagodite svojemu okusu in celo ustvarite svoj dizajn številčnice.

Ura ima dobro izdelano kovinsko ohišje in omogoča klicanje prek povezave Bluetooth neposredno z ure. Baterija zdrži do 10 dni, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo brez pogostega polnjenja.

Funkcija proti izgubi

Te funkcije so zasnovane tako, da uporabnikom pomagajo najti izgubljeno uro ali preprečiti njeno izgubo. Uporabljajo brezžično povezavo Bluetooth med pametno uro in mobilno napravo, s katero je ura povezana.

Glavni vidiki teh varnostnih funkcij v pametnih urah vključujejo:

  1. Opozorilo o oddaljenosti: če se ura preveč oddalji od mobilne naprave (na primer, če jo uporabnik pozabi doma), bo mobilna naprava uporabnika opozorila s piskom, vibriranjem ali prikazom opozorila na zaslonu.

  2. Poišči napravo: Če uporabnik uro izgubi ali je ne more najti, lahko z mobilno aplikacijo za upravljanje ure aktivira funkcijo "Poišči" ali "Poišči mojo uro". To sproži postopek, ki povzroči, da ura zapiska ali zavibrira, kar uporabniku omogoča, da lažje najde izgubljeno uro.

Klici in obvestila

Obvestila na pametni uri vključujejo sporočila in obvestila, ki se prikažejo na zaslonu te ure. Ta obvestila prihajajo iz mobilnega telefona in se uporabljajo za obveščanje uporabnika o prejetih besedilnih sporočilih, e-poštnih sporočilih, telefonskih klicih in obvestilih iz različnih aplikacij, kot so družbena omrežja, koledar, aplikacije za fitnes in druge.

Funkcija klicanja na pametni uri omogoča povezavo z mobilnim telefonom prek brezžične povezave Bluetooth. Ko pride klic na telefon, se na zaslonu ure prikažejo informacije o klicatelju, uporabnik pa lahko klic sprejme ali zavrne.

Aplikacija Smart-time Pro za pametno uro

Če želite v celoti izkoristiti funkcije pametne ure Urban 3, jo je treba prek aplikacije Smart-time Pro povezati z mobilnim telefonom.

Ta aplikacija uporabnikom omogoča ogled podatkov iz ure v angleščini in v realnem času, kar prinaša jasnost in enostavnost uporabe.

Slušalke Ksix Sport Buds 2

S prilagodljivimi in nedrsečimi kavlji bodo slušalke Sport Buds 2 med tekom ali vadbo udobno ostale na svojem mestu. Te slušalke so tudi odporne na znoj s certifikatom IPX5.

So odporne na znoj in primerne za vse športne dejavnosti. Poleg tega so opremljene z zaščito po standardu IPX5. Same slušalke lahko predvajajo do približno 4 ure, s polnilnim ohišjem pa imate na voljo do dodatnih 12 ur uporabe.

Z večnamensko ploščico na dotik lahko upravljate seznam predvajanja in sprejemate telefonske klice.

Izdelek je uvrščen v kategorijah

Prikaži celoten opis

Sorodni izdelki

Stereo slušalke, kovinska barva

Na zalogi, ve sredo 22. 5. pri vas
5.80 €

Primerjaj

Dudao Adapter USB-C - Jack 3,5 mm. bela (L16CPro bela)

Na zalogi, ve sredo 22. 5. pri vas
7.74 €

Primerjaj

Hoco E73 Pro Journey FM oddajnik, Bluetooth, AUX, črn

Na zalogi, ve sredo 22. 5. pri vas
12.41 €

Primerjaj

Swissten avdio adapter Lightning / Jack, črn

Na zalogi, ve sredo 22. 5. pri vas
10.08 €

Primerjaj

Borofone BO105 Thunder slušalke, črna

Na zalogi, ve sredo 22. 5. pri vas
16.69 €

Primerjaj

Hoco EW19 Plus Delighted brezžične slušalke Bluetooth TWS, modre

Na zalogi, ve sredo 22. 5. pri vas
13.19 €

Primerjaj