Pišite nam

ESD 5D Celozaslonsko kaljeno steklo z odstranjevalcem prahu in enostavno namestitvijo, iPhone 15 Plus

Predstavljamo 5D kaljeno steklo ESD - zaščitni ščit za vaš telefon, ki ohranja vaš zaslon varen in lep. To steklo ni le klasična zaščita zaslona, temveč ponuja več ključnih prednosti, ki ga uvrščajo v sam vrh.

Več informacij ›

Na zalogi 6 kos Več informacij › Naročila do 19. 5. 16:00, predvidena dostava: pri vas v torek 21. 5.
6.58 € 5.43 € brez DDV
Koda izdelka: P15071
Garancija: 24 mesecev
Opis in parametri
ESD 5D Celozaslonsko kaljeno steklo z odstranjevalcem prahu in enostavno namestitvijo, iPhone 15 Plus
ESD 5D…
6.58 €

Opis izdelka

To steklo ne zagotavlja le odlične zaščite, temveč tudi enostavno namestitev. V paketu boste našli namestitveni komplet, ki vam bo olajšal natančno namestitev stekla in odstranjevanje prahu z zaslona. Zahvaljujoč temu kompletu boste lahko steklo brez težav namestili brez enega samega mehurčka na zaslonu.

Pomembno je, da debelina tega stekla zaradi visoke kakovosti uporabljenega lepila ne bo vplivala na občutljivost zaslona vašega telefona. Če boste to steklo kdaj želeli odstraniti, ne boste imeli težav in vaš zaslon bo ostal nepoškodovan.

Poleg tega je namestitev stekla brez mehurčkov tako preprosta, da jo lahko opravi vsakdo. Zahvaljujoč priloženemu kompletu za čiščenje zaslona in okvirju za namestitev boste imeli telefon pripravljen za uporabo v trenutku in brez težav. Izberite zanesljivo zaščito za svoj telefon s tem visokokakovostnim steklom 5D podjetja ESD.

Prikaži celoten opis

Sorodni izdelki