Pišite nam

Komplet 2 kaljenih stekel in 2 stekel za kamero, Samsung Galaxy A12

Komplet vključuje 2 kaljeni stekli in 2 drsnika za zaščito zaslona telefona. Ta dodatna oprema je zasnovana tako, da zagotavlja največjo zaščito vaše naprave pred praskami, razpokami in drugimi poškodbami.

Več informacij ›

Na zalogi > 10 kos Več informacij › Naročila do 19. 5. 16:00, predvidena dostava: pri vas v torek 21. 5.
8.13 € 6.72 € brez DDV
Koda izdelka: P15140
Garancija: 24 mesecev
Opis in parametri
Komplet 2 kaljenih stekel in 2 stekel za kamero, Samsung Galaxy A12
Komplet 2 kaljenih…
8.13 €

Opis izdelka

Pokrovi iz kaljenega stekla so zaščitni pokrovi za zaslon telefona. Izdelani so iz zelo trpežnega materiala, ki je odporen na praske in udarce. Ta stekla je enostavno pritrditi na površino zaslona in služijo za zaščito zaslona pred praskami, razpokami in drugimi fizičnimi poškodbami. Poleg tega pomagajo zmanjšati prstne odtise in maščobo na zaslonu, kar izboljša jasnost in svetlost zaslona.

Stekla za objektiv so namenjena zaščiti objektiva kamere na zadnji strani telefona. Izdelana so iz materiala, ki preprečuje praske in umazanijo objektiva, kar vam omogoča, da vedno ohranite visoko kakovost fotografij in videoposnetkov. Stekelca so diskretna in jih je enostavno pritrditi na kamero telefona.

Komplet je zasnovan tako, da ga je mogoče enostavno namestiti. Pomaga zaščititi telefon pred običajnimi vsakodnevnimi nevarnostmi, ki jim je izpostavljen, in podaljša njegovo življenjsko dobo. S tem kompletom lahko ohranite svoj telefon v optimalnem stanju in ohranite njegovo vrednost.

Prikaži celoten opis

Sorodni izdelki